Mentorer

Alise Danielle Midtfjord

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi

Jeg kommer fra Drøbak. Når jeg ikke studerer,  liker jeg å spille volleyball, være sosial og engasjere meg i studentlivet på Ås. Jeg har alltid syntes realfag har vært spennende, og  ble med i Ent3r for å kunne dele det med andre, og vise at realfag er mer enn bare tall på tavla!

 

Sara Kristine Skogly

Studieretning: Kjemi og bioteknologi

Jeg kommer fra Drammen, er 22 år, og går nå mitt 4. studieår på NMBU! Jeg er stort sett å finne på labben, men hvis ikke jeg er der kan jeg oppholde meg et sted hvor det er mulighet for en slurk pepsi max. Jeg er glad i kjemi og vil gjerne at alle skal være like glad i kjemi som det jeg er, men jeg er glad i matte også da. Gleder meg til å treffe deg på ENT3R!

 

 

Jogeir Ueland

Studieretning: Sivilingeniørstudie i Vann- og Miljøteknikk

Eg kjem fra ein liten by i Sogn og Fjordane som heiter Førde. Ellers på fritida likar eg å være i lag med gode venner, trene styrke, sykle på landvegssykkel og sjå på fotball, helst engelsk fotball. Vinterstid står eg både på langerenn og snowboard, men berre på hobby-basis.

Eg er mentor i Ent3r fordi eg synast det er utruleg kjekt å lære om korleis verden er satt saman, og ønsker å dele denne entusiasmen og kunnskapen med dykk. I tilleg er dei kule eksperimenta som vi gjør i Ent3r timane ein kjempebonus.

Gry Bernakiewicz

Studieretning: Sivilingeniør i byggteknikk og arkitektur

Jeg kommer fra Oslo, og studerer sivilingeniør i byggeteknikk og arkitektur. Ved siden av studiene driver jeg med svømming, er aktiv i linjeforeningen og er med venner. Jeg ble mentor i Ent3r fordi jeg liker å lære bort til andre, og synes realfag er interessant og gøy. De kule forsøkene man bare får gjort i Ent3r-timene er bonus.

Embla Tukker

Mitt navn er Embla og jeg studerer miljøfysikk og fornybar energi. På videregående tok jeg matte T1, R1 og R2, fysikk 1 og 2 og biologi 1. Jeg valgte realfag fordi jeg elsker å finne ut av hvordan ting rundt meg fungerer, og hvordan naturens lover påvirker oss i alt vi gjør. Jeg er også veldig fascinert av tanken på at vi er små individer i et uendelig stort univers.

Jeg startet på NMBU ved en tilfeldighet, men Ås viste seg å være midt i blinken for meg. Jeg føler meg heldig som får studere noe jeg synes er interessant, på verdens BESTE universitet! Gleder meg til å møte nye elever, og til å bidra til å øke deres forståelse for realfag.

Johanne Wiborg

Studieretning: Sivilingeniør, Miljøfysikk og fornybar energi

Jeg kommer fra Lørenskog, er 22 år og går mitt fjerde år på NMBU. På fritiden spiller jeg håndball, jeg liker å være sosial og jeg engasjerer meg i arbeidet for å avskaffe slaveri i verden. Jeg valgte å studere realfag fordi jeg synes det er spennende å lære om hvordan verdenen rundt meg fungerer. Jeg gleder meg masse til å kunne bruke min entusiasme for realfag til å engasjere elever på ENT3R!

 

 

 

Peter Holm

Høy, mørk og rask!

 

 

 

Malene Fjellestad

 

 

 

 

Simen Rønnekleiv Eriksen

Studieretning: Lektorutdanning i realfag (matte og fysikk)

Eg kjem frå ei øy i Hordaland kalt Stord. Eg har alltid likt realfag og på vidaregåande gjekk eg studiespesialiserande med valgfaga geofag 1, kjemi 1, fysikk 1 og 2, matte T1, R1 og R2 samt breiddeidrett 1. På fritida likar eg å sjå på film og tv-seriar, spele pc-, kort- og brettspel, spele fotball og delta i det fantastiske studentmiljøet i Ås!

Eg er mentor i Ent3r fordi eg ønsker å dele min lidenskap for realfag, og håper eg kan hjelpe og inspirere unge til å studere realfag. Gledar meg til å møte DEG på neste Ent3r-time!

 

 

 

Kristine Terkelsen

Mitt navn er Kristine, og jeg kommer fra Arendal. På fritiden min liker jeg meg best ute i naturen med gode venner. Om vinteren elsker jeg å stå på slalåm og gå lange langrennturer. Mens sommeren tilbringes hjemme på Sørlandet med bading og vannskikjøring.

Jeg startet som mentor fordi jeg vet hvor viktig det er å få hjelp og motivasjon til fag som er vanskelig. På videregående synes jeg realfag var krevende, og visste lite om hvilke fag jeg trengte for å utdanne meg til forskjellige yrker. Dette er noe man kan få hjelp og støtte til på Ent3r.

 

 

Johanna Ulla

 

 

 

 

Elise Roalkvam

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi

Eg kjem frå Stord, er 23 år, og har nå begynt mitt fjerde år på NMBU etter eit år med utveksling. På fritida likar eg å være ute, helst i fjellet eller ute på sjøen. Reising blir også høgt prioritert i helger og ferier. Realfag synest eg er spennandes sida det gir muligheita til å forstå korleis verda fungerer, men også korleis me kan gjøra den betre.

 

 

 

Elisa Winger Eggen

Studieretning: Landskapsingeniør og sivilingeniør i vann- og miljøteknikk.

Mitt navn er Elisa, er 23 år, og jeg er nå i mitt fjerde studieår på NMBU.

På videregående valgte jeg å blande de tunge realfagene med blant annet språk, visuelle kunstfag og psykologi, og tok matte T1, R1 og R2, kjemi 1 og 2 og fysikk 1. På fritiden er jeg veldig glad i å ha ting å gjøre absolutt hele tiden; trening, være ute med venner, dra på reiser, konserter, se filmer og ikke minst delta i det gode studentmiljøet vi har her på Ås.

Realfag er kjempegøy, og jeg håper jeg klarer å gi deg gledene ved disse fagene. Mitt mål er å kunne inspirere og motivere dere med mestringsfølelse og kule eksperimenter! Vi sees på ent3r!