Mentorer

img_5701Rikke Hansen Bjørnland

Studieprogram: Industriell Økonomi, retning energi

Interesser: Jeg kommer fra Sarpsborg i Østfold. Når jeg ikke studerer bruker jeg tiden min på trening, være med venner og gå turer i fjellet. Utenom det jobber jeg med å utvikle ENT3R til å bli et enda bedre tilbud for dere. Kom på ENT3R så skal vi vise deg hvor gøy realfag er, og hva du kan bruke det til!

img_5733Sara Kristine Skogly

Studieretning: Kjemi og bioteknologi

Jeg kommer fra Drammen, er 21 år, og går nå mitt 3. studieår på NMBU! Jeg er stort sett å finne på labben, men hvis ikke jeg er der kan jeg oppholde meg et sted hvor det er mulighet for en slurk pepsi max og kanskje et stykke pizza. Jeg er glad i kjemi og vil gjerne at alle skal være like glad i kjemi som det jeg er. Jeg liker matte også. Gleder meg til å treffe akkurat deg på ENT3R!!

img_5700Martin Dahle Skjæveland

Studieretning: Maskin-prosess og produktutvikling

Jeg liker godt å spille ultimate frisbee, basket, fotball og div andre idretter. Jeg var selv ikke noe glad i matte, før jeg lærte fysikk. Jeg er mentor for å prøve å snike inn en grunnleggende forståelse for realfag hos de unge elevene, som kanskje ikke har oppdaget den artige siden ved matte ennå.

img_5673Andreas Støle

Studieretning: Miljøfysikk og fornybar energi

Jeg kommer fra Sandnes. På fritida så liker jeg å trene og være med venner. Jeg er mentor fordi jeg synes eksperimenter er superkult og det er gøy å lære bort litt realfag. Gleder meg til å se deg på ENT3R!

img_5740Margrethe Brekke Isaksen

Studieretning: Miljø- og naturressurser

Jeg kommer fra Bergen og begynte å studere på NMBU på grunn av min store interesse for mijø. Jeg er veldig glad i realfag og da spesielt matematikk. Jeg ble med i ENT3R for å inspirere så mange som mulig til å velge realfag og for å hjelpe dere i å bli bedre i matematikk! Gleder meg til se deg på ENT3R!

img_5697Martin Haug

Studieretning: Miljøfysikk og fornybar energi

Er i fra Oslo. Finner du meg ikke på fyslabben er jeg enten hjemme, på skogstur, på fotballtrening eller sammen med venner. Jeg liker United og kule fysikkforsøk og er fascinert over verdens rare fenomener.

img_5692Edwige Hwang

 

 

 

img_5688Alexandra Østreng

 

 

 

img_5724Alise Danielle Midtfjord

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi

Jeg kommer fra Drøbak. Når jeg ikke studerer,  liker jeg å spille volleyball, være sosial og engasjere meg i studentlivet på Ås. Jeg har alltid syntes realfag har vært spennende, og  ble med i Ent3r for å kunne dele det med andre, og vise at realfag er mer enn bare tall på tavla!

img_5650Runa R. Haglund

Studieretning: lektor i realfag med fordypning i matte og biologi

På fritiden liker jeg blandt annet å synge i kor, henge med venner og strikke eller hekle.

img_5705 Stine Haraldsen

Studieretning: lektor i realfag, med matte og kjemi som fag

Jeg kommer ifra Toten. På fritiden går jeg mye tur og er med venner.
Jeg er mentor fordi jeg liker å jobbe med ungdom. Synes også det er kjempegøy med masse forskjellige eksperimenter i fysikk og kjemi!

img_5678Jogeir Ueland

Studieretning: Sivilingeniørstudie i Vann- og Miljøteknikk

Eg kjem fra ein liten by i Sogn og Fjordane som heiter Førde. Ellers på fritida likar eg å være i lag med gode venner, trene styrke, sykle på landvegssykkel og sjå på fotball, helst engelsk fotball. Vinterstid står eg både på langerenn og snowboard, men berre på hobby-basis.

Eg er mentor i Ent3r fordi eg synast det er utruleg kjekt å lære om korleis verden er satt saman, og ønsker å dele denne entusiasmen og kunnskapen med dykk. I tilleg er dei kule eksperimenta som vi gjør i Ent3r timmane ein kjempebonus.

DSC03726Gry Bernakiewicz

Studieretning: Sivilingeniør i byggteknikk og arkitektur

Jeg kommer fra Oslo, og studerer sivilingeniør i byggeteknikk og arkitektur. Ved siden av studiene driver jeg med svømming, er aktiv i linjeforeningen og er med venner. Jeg ble mentor i Ent3r fordi jeg liker å lære bort til andre, og synes realfag er interessant og gøy. De kule forsøkene man bare får gjort i Ent3r-timene er bonus.

img_5684Dag Birkeland

 

 

 

img_5683Vegard Solberg

 

 

 

img_5676Ingeborg Eriksdatter Høiaas

 

 

 

img_5671Maureen Byrne

 

 

 

img_5645Sigve Sørensen

Studieretning: Energi- og miljøfysikk

Blid og glad gutt fra Trondheim som studerer på NMBU i Ås. Interessert i det meste mellom himmel og jord, men bruker helst tidenpå å være med kompiser, brygge øl, synge i kor og spille fotball.