Universitetet i Agder

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

Velkommen til ENT3R Agder. Vi tilbyr gratis leksehjelp og veiledning i realfagene for elever i 10.klasse og på videregående. ENT3R er for elever på alle nivå, så om du trenger hjelp for å få ståkarakter eller toppkarakter, eller om du rett og slett ønsker muligheten til å bryne deg på litt vanskeligere pensum, er du velkommen hos oss. Mentorene våre vil gjøre det de kan for å hjelpe og motivere deg, samt gi deg et innblikk i hva det vil si å være student i realfaglig utdanning.

Vi har ENT3R på UiA campus Kristiansand og campus Grimstad. Tid og rom er ikke avklart enda, men du vil få tilsendt informasjon dersom du melder deg på.

Meld deg på til høyre, møt opp og la oss hjelpe deg med å nå de målene du har innen realfag!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.