Universitetet i Bergen

Feil sted? Velg her

Velkommen til oss!

Velkommen til ENT3R UiB!

På ENT3R realfagstrening får elever i den videregående skolen leksehjelp, utfordringer og inspirasjon fra realfagsstudenter ved Universitetet i Bergen. Tilbudet vårt er på 2 timer i uken, det er helt gratis, og alle elever er velkomne uansett faglig nivå. ENT3R har ferie frem til uke 37, men i uke 20, 21 og 22 har vi dropp-inn timer.

Meld deg på!

Bli mentor til høsten?

Bli mentor til høsten!

Raskt om ENT3R

[Vi har sommerferie, så informsjonen nedenfor er utdatert. Oppdatert informasjon kommer i starten av skoleåret 2017/2018.]

Hvor: Grupperommene i U-etasjen på Realfagbygget (Allégaten 41 på Nygårdshøyden). Kart på Google Maps, og nederst på denne siden.
Når: Klokken 16:00 til 18:00, mandag til og med torsdag. Du må melde deg på for å delta. Vi har ferie når vanlig skole har ferie.
Hva: Leksehjelp, inspirasjon, utfordringer og elevkvelder med faglig innhold fra matematikk, fysikk og kjemi for VGS elever i Bergensområdet.
Hvem: Alle mentorene som jobber i ENT3R er studenter ved UiB, som enten tar bachelorgrad eller mastergrad innenfor realfag.

For mer detaljert informasjon, se siden om ENT3R UiB.
mainpage_img

Følg oss på sosial medier

InstagramFacebook

 

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.