Oppstartskveld for nye mentorer høst 2014

Torsdag 28. august hadde vi oppstartskurs for de 11 nyansatte mentorene dette semesteret.

Kurset startet med litt sosialisering – det er hyggelig og viktig å bli kjent med hverandre når man skal jobbe sammen. De nye mentorene fikk en presentasjon med litt informasjon om ENT3R, både nasjonalt og lokalt. Etterpå holdt skole- og rekrutteringsansvarlig Sivert presentasjonen som holdes for elevene når man er rundt på skolebesøk for å rekruttere elever, slik at de nye mentorene fikk vite hva elevene som kommer på ENT3R har fått av informasjon. Hver ENT3R-time skal inneholde et opplegg på om lag 20 min – det kan være alt fra et fysikkeksperiment til quiz til omvisning på Blindern. De nye mentorene fikk derfor en del forslag, tips og triks om hva slike opplegg kan være. Vi snakka også litt sammen om hva det vil si å være en mentor, og snakka litt om hvilke forventninger de nye mentorene har til jobben som mentor.

Når kurset nærmet seg slutten sluttet de ‘gamle’ mentorene seg til oss, og alle spiste middag sammen og sosialiserte til langt på kveld. Alt i alt en veldig hyggelig og vellykket kveld!

Imorgen starter ENT3R-gruppene opp for høsten, og vi gleder oss veldig! Dette semesteret har vi rekordmange påmeldte elever – veldig stas! 🙂