Oppstartskveld Høst 2015

Ett nytt semester er i gang, og det betyr også at ENT3R UiO våkner til liv. Torsdag 27.august hadde vi oppstartskveld for dette semesteret. Vi begynte med en liten del for de nyansatte mentorene, der vi gir de tips og triks til hvordan de kan bli de beste mentorene. Utover kvelden kom også de «gamle» mentorene innom, og vi hygget oss med god mat og godt selskap.

Kurset for de nye begynte som vanlig med litt sosialisering. Det er viktig å bli kjent når man skal jobbe sammen. Etter dette ble det gitt informasjon om hvordan ENT3R fungerer her på UiO og litt informasjon om ENT3R nasjonalt. Skole- og rekrutteringsansvarlig Tore viste fram foredraget som brukes når de er ute på skoler for å rekrutterer elever, slik at de nye mentorene vet hva elevene har hørt om ENT3R tidligere. Det er også slik at hver ENT3R-time skal inneholde et «opplegg», der mentorene står fritt til å finne  på hva de ønsker å gjøre. Dette kan være matte-nøtter, fysikk eksperimenter, omvisning på Blinder, og mye mye mer. For å gi de nye mentorene en god start fikk de se noen enkle forslag til opplegg som de kan gjøre på sine grupper.

I morgen starter de første ENT3R-timene, og vi ønsker gamle og nye mentorer lykke til, og alle elever velkomne til ENT3R UiO.