Elekveld 27.10.2016: FFI

Elevkveld med Jan Olav og Sondre fra FFI
(Forsvarets forskningsinstitutt):

Høres 3D-printing, programmering, kunstig intelligens, autonomi eller prototypdesign spennende ut? Les videre! 

Tid og sted: kl. 17:00 – 20:00 torsdag 27/10, Sørhellinga (Høgskoleveien 12, 1430 Ås)

Ved FFI forsker vi på ubemannede, selvstendige (autonome) systemer og hvordan maskiner kan gjøres mer intelligente. Forskningen inkluderer alle autonome plattformer som båter, biler, undervannsbåter og flygende droner. Mye av arbeidet går ut på å lage prototyper for systemer det ikke er mulig å kjøpe i dag. For å få til dette bruker vi blant annet 3D-printere.

ffi

Hver sommer har vi over 60 studenter som jobber med spennende problemstillinger. I år jobbet nesten av halvparten av dem med prosjekter knyttet til autonome systemer. Sondre, en svermforsker ved FFI, vil presentere forskningsarbeidet innen det å lage samarbeidende autonome systemer.
Ta med deg vennene dine og kom på elevkvelden for å høre om fremtidens ubemannede systemer! Det blir også konkurranse (med premie), pizza og brus.

Meld dere på i timen, på SMS eller mail innen mandag 24. oktober slik at vi får bestilt nok pizza og planlagt arrangementet best mulig. Send inn fullt navn og eventuelle allergier. Dette er selvfølgelig gratis.

Håper så mange som mulig kan komme! 

Vi kommer til å ta bilder under arrangementet, som vil bli brukt til å promotere arbeidet vårt. Hvis du ikke ønsker å bli fotografert, eller om du har noen andre spørsmål, er det bare å ta kontakt med elevkveldsansvarlig i ENT3R, Gry Bernakiewicz, på tlf. 915 25 778 eller på mail gryxb@hotmail.com.