Om elevkveld

Forside

Elevkveldene er en sosial samling der alle ENT3R-gruppene møtes til presentasjon eller foredrag fra en bedrift. Lokalt arbeidsliv inviteres inn for å fortelle om bedriften sin, utdannelse, hvordan man jobber og bruker realfag i hverdagen.  På denne måten blir elevene kjent med lokale bedrifter og de får vite mer om hvordan man bruker realfag i jobb. Elevene får mulighet til å stille spørsmål til personer som allerede er i arbeid, og bedriften får en mulighet til å presentere seg for mulig fremtidig arbeidskraft.

Elevkveldene arrangeres 2 ganger per semester, som oftest på det stedet hvor ENT3R-timene gjennomføres. Hensikten er å gjennomføre en sosial samling der elevene møtes på tvers av grupper og skape en arena der elever og mentorer møtes utenfor de vanlige ENT3R-timene. På samme måte er det viktig å skape en arena der elever, studenter og personer fra arbeidslivet møtes.

Etter foredraget er det lagkonkurranser eller et forsøk, som avsluttes med pizza og brus!

 

Alle parter gir svært gode tilbakemeldinger på elevkveldene – de oppleves som en god arena der skole, utdanning og arbeidsliv møtes til faglig og sosialt påfyll.

????????