Mentorer

Alise Danielle Midtfjord

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi

Jeg kommer fra Drøbak. Når jeg ikke studerer,  liker jeg å spille volleyball, være sosial og engasjere meg i studentlivet på Ås. Jeg har alltid syntes realfag har vært spennende, og  ble med i Ent3r for å kunne dele det med andre, og vise at realfag er mer enn bare tall på tavla!

 

Sara Kristine Skogly

Studieretning: Kjemi og bioteknologi

Jeg kommer fra Drammen, er 23 år, og går nå mitt 4. studieår på NMBU! Jeg er stort sett å finne på labben, men hvis ikke jeg er der kan jeg oppholde meg et sted hvor det er mulighet for en slurk pepsi max. Jeg er glad i kjemi og vil gjerne at alle skal være like glad i kjemi som det jeg er, men jeg er glad i matte også da. Gleder meg til å treffe deg på ENT3R!

 

 

Jogeir Ueland

Studieretning: Sivilingeniørstudie i Vann- og Miljøteknikk

Eg kjem fra ein liten by i Sogn og Fjordane som heiter Førde. Ellers på fritida likar eg å være i lag med gode venner, trene styrke, sykle på landvegssykkel og sjå på fotball, helst engelsk fotball. Vinterstid står eg både på langerenn og snowboard, men berre på hobby-basis.

Eg er mentor i Ent3r fordi eg synast det er utruleg kjekt å lære om korleis verden er satt saman, og ønsker å dele denne entusiasmen og kunnskapen med dykk. I tilleg er dei kule eksperimenta som vi gjør i Ent3r timane ein kjempebonus.

Gry Bernakiewicz

Studieretning: Sivilingeniør i byggteknikk og arkitektur

Jeg kommer fra og bor i Oslo. Ved siden av studiene liker jeg å svømme, være med venner og familie, lage mat og fotografere. Jeg ble mentor i ENT3R fordi jeg blir glad av å lære bort til andre. I tillegg får jeg vist at realfag kan være både nødvendig og gøy. De kule forsøkene vi bare får gjort i ENT3R-timene er en bonus.

Embla Tukker

Mitt navn er Embla og jeg studerer miljøfysikk og fornybar energi. På videregående tok jeg matte T1, R1 og R2, fysikk 1 og 2 og biologi 1. Jeg valgte realfag fordi jeg elsker å finne ut av hvordan ting rundt meg fungerer, og hvordan naturens lover påvirker oss i alt vi gjør. Jeg er også veldig fascinert av tanken på at vi er små individer i et uendelig stort univers.

Jeg startet på NMBU ved en tilfeldighet, men Ås viste seg å være midt i blinken for meg. Jeg føler meg heldig som får studere noe jeg synes er interessant, på verdens BESTE universitet! Gleder meg til å møte nye elever, og til å bidra til å øke deres forståelse for realfag.

Peter Holm

Høy, mørk og rask!

 

 

 

Malene Fjellestad

 

 

 

 

Simen Rønnekleiv Eriksen

Studieretning: Lektorutdanning i realfag (matte og fysikk)

Eg kjem frå ei øy i Hordaland kalt Stord. Eg har alltid likt realfag og på vidaregåande gjekk eg studiespesialiserande med valgfaga geofag 1, kjemi 1, fysikk 1 og 2, matte T1, R1 og R2 samt breiddeidrett 1. På fritida likar eg å sjå på film og tv-seriar, spele pc-, kort- og brettspel, spele fotball og delta i det fantastiske studentmiljøet i Ås!

Eg er mentor i Ent3r fordi eg ønsker å dele min lidenskap for realfag, og håper eg kan hjelpe og inspirere unge til å studere realfag. Gledar meg til å møte DEG på neste Ent3r-time!

 

 

 

Kristine Terkelsen

Mitt navn er Kristine, og jeg kommer fra Arendal. På fritiden min liker jeg meg best ute i naturen med gode venner. Om vinteren elsker jeg å stå på slalåm og gå lange langrennturer. Mens sommeren tilbringes hjemme på Sørlandet med bading og vannskikjøring.

Jeg startet som mentor fordi jeg vet hvor viktig det er å få hjelp og motivasjon til fag som er vanskelig. På videregående synes jeg realfag var krevende, og visste lite om hvilke fag jeg trengte for å utdanne meg til forskjellige yrker. Dette er noe man kan få hjelp og støtte til på Ent3r.

 

 

Johanna Ulla

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi.

Jeg kommer fra Tyskland, er 22 år og er nå i mitt tredje år på NMBU.
Studiet jeg begynte med på NMBU heter ”Fornybar energi” men jeg bestemte meg raskt for å bytte til ”Miljøfysikk” fordi jeg ønsket meg mer realfag.
På videregående tok jeg R1, R2, fysikk 1, fysikk 2, biologi 1 og biologi 2.
Ynglingsfaget mitt er fysikk på grunn av alle gøye forsøk vi kan gjennomføre på labben.
Jeg har ett stort interesse for fornybar energi og er engasjert i dette både via studiet mitt og frivillige verv.
Jeg gleder meg til å møte nye elever på ENT3R og spre engasjement for realfag!

 

 

 

Elise Roalkvam

Studieretning: Sivilingeniør Miljøfysikk og fornybar energi

Eg kjem frå Stord, er 23 år, og har nå begynt mitt fjerde år på NMBU etter eit år med utveksling. På fritida likar eg å være ute, helst i fjellet eller ute på sjøen. Reising blir også høgt prioritert i helger og ferier. Realfag synest eg er spennandes sida det gir muligheita til å forstå korleis verda fungerer, men også korleis me kan gjøra den betre.

 

 

 

Elisa Winger Eggen

Studieretning: Landskapsingeniør og sivilingeniør i vann- og miljøteknikk.

Mitt navn er Elisa, er 23 år, og jeg er nå i mitt fjerde studieår på NMBU.

På videregående valgte jeg å blande de tunge realfagene med blant annet språk, visuelle kunstfag og psykologi, og tok matte T1, R1 og R2, kjemi 1 og 2 og fysikk 1. På fritiden er jeg veldig glad i å ha ting å gjøre absolutt hele tiden; trening, være ute med venner, dra på reiser, konserter, se filmer og ikke minst delta i det gode studentmiljøet vi har her på Ås.

Realfag er kjempegøy, og jeg håper jeg klarer å gi deg gledene ved disse fagene. Mitt mål er å kunne inspirere og motivere dere med mestringsfølelse og kule eksperimenter! Vi sees på ent3r!

 

Ole-Andreas Stigsrud

Jeg heter Ole-Andreas og er 21 år. Jeg er oppvokst på en gård på ei lita øy på Nordmøre, og flytta ned til Ås høsten 2016 for å studere til å bli Lektor i fysikk og naturfag. Det går gjetord helt til Nordmøre om det flotte studentmiljø ved NMBU, og det var derfor jeg havnet akkurat her istedenfor f.eks. Trondheim. Jeg har alltid hatt en interesse for naturen og fysikkens verden og visste tidlig at jeg ville jobbe innenfor dette feltet. Jeg jobbet et år etter videregående og fikk muligheten til å jobbe en del som lærer i grunnskolen i hjemkommunen min. Det var første gang jeg opplevde å komme hjem fra jobb dag etter dag og alltid være gira og ha mye overskudd og glede med til å dra på jobb igjen. Det var ikke tvil om at det var lærer jeg skulle bli. Ved siden av skole og litt jobb her på Ås er jeg også veldig engasjert i det sosiale og studentmiljøet. Jeg er aktiv i forening og ble nylig Snekkersjef for UKA i Ås 2018. Jeg er også journalist for Tuntreet, studentavisen ved NMBU. Grunnen til at jeg ble mentor er at jeg liker å jobbe med unge, det er veldig relevant for mitt studie- og karrierevalg.

 

Simon Rummelhoff

Studieretning: Sivilingeniørstudie i Vann- og Miljøteknikk

Jeg er 25 år og kommer fra Lørenskog. På fritiden er jeg glad i å reise, gå i fjellet og være i skog og mark.

Som person er jeg veldig nysgjerrig og har alltid lurt på hvordan ting henger sammen. Igjennom ENT3R håper jeg å kunne dele denne entusiasmen, og hjelpe deg å forstå verden igjennom tall.

 

Adrianna Jebrzycka

Studieretning: Bioteknologi

Mitt navn er Adrianna, jeg er 19 år og har bodd ganske mange steder opp gjennom årene (man hører dette på dialekten min som ingen klarer å stadfeste). Opprinnelig kommer jeg fra Polen, har bodd litt rundt omkring på Vestlandet og bosatte meg i ås ganske nylig da jeg begynte å studere. På fritiden spiller jeg fotball og ser masse på film (fun fact: har regnet ut at siden 2012 har jeg gjennomsnittlig sett 180 filmer per år som er ca. en film hver andre dag). I tillegg er jeg over gjennomsnittet glad i hunder meg også over gjennomsnittet redd for måker 🙁 . Jeg er en livlig og nysgjerrig sjel som brenner for vitenskap og blir veldig glad når jeg ser at noe av interessen min for realfag smitter over på andre. Gleder meg til å se dere i ENT3R-timene!