Mentorer

Johanna Ulla

Studieretning: Sivilingeniør vann- og miljøteknikk.

Mitt navn er Johanna, jeg er 24 år og kommer fra Tyskland. Jeg er prosjektleder for ENT3R NMBU. Min hovedoppgave er å tilrettelegge for at mentorene kan ha det gøy på jobb og spre engasjementet mitt for prosjektet. På videregående tok jeg R1, R2, fysikk 1 og 2. Yndlingsfaget mitt er fysikk på grunn av alle gøye forsøk vi kan gjennomføre på labben. Jeg har ett stort interesse for fornybar energi og er engasjert i dette både via studiet mitt og frivillige verv. Jeg gleder meg til å møte nye elever på ENT3R og spre engasjement for realfag!

 Adrianna Jebrzycka

Studieretning: Bioteknologi

Mitt navn er Adrianna, jeg e 20 år og har bodd ganske mange steder opp gjennom årene (man hører dette på dialekten min som ingen klarer å stadfeste). Opprinnelig kommer jeg fra Polen, har bodd litt rundt omkring på Vestlandet og bosatte meg i ås ganske nylig da jeg begynte å studere. På fritiden spiller jeg fotball og ser masse på film (fun fact: har regnet ut at siden 2012 har jeg gjennomsnittlig sett 180 filmer per år som er ca. en film hver andre dag). I tillegg er jeg over gjennomsnittet glad i hunder meg også over gjennomsnittet redd for måker 🙁 . Jeg er en livlig og nysgjerrig sjel som brenner for vitenskap og blir veldig glad når jeg ser at noe av interessen min for realfag smitter over på andre. Gleder meg til å se dere i ENT3R-timene!

         Njål Kolberg Olsen

Studieretning: miljøfysikk og fornybar energi

Kommer fra Fredrikstad, 21 år og er på mitt første studieår ved NMBU. Jeg begynte på NMBU jeg vil jobbe med fornybar energi, og fysikk var yndlingsfaget på videregående. Jeg er mentor i Ent3r fordi jeg virkelig brenner for realfagene, og vil at så mange som mulig kan få oppleve hvor spennende realfag faktisk er. Før jeg begynte på NMBU drev jeg med svømming i mange år, og på fritiden liker jeg å trene

     Live Langli

Studieretning: Byggeteknikk og Arkitektur

Hei, jeg heter Live og er 22 år. Selv ventet jeg lenge før jeg turte ta mange realfag og det angrer jeg på. Som mentor kan jeg prøve å forhindre andre i å gjøre likedan. Nå vet jeg hvor gøy det er og håper å overbevise deg om det samme. Mange synes realfag er lite kreativt og det er jeg uenig i; realfag åpner for mange kreative løsninger på utrolig aktuelle problemstillinger! Jeg er veldig sosial og glad i å jobbe sammen med andre. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg på ent3r!

    Embla Tukker

Studieretning: Vann- og miljøteknikk

Mitt navn er Embla og jeg studerer vann- og miljøteknikk. Jeg elsker realfag fordi jeg liker å finne ut av hvordan naturens lover påvirker oss i alt vi gjør.

Jeg startet på NMBU ved en tilfeldighet, men Ås viste seg å være midt i blinken for meg. Jeg føler meg heldig som får studere noe jeg synes er interessant, på VERDENS beste universitet. Gleder meg til å møte nye elever, og til å bidra til å øke deres forståelse for realfag.

      Ragnhild Rudshagen

Studieretning: Lektorutdanning i realfag, kjemi og matematikk.

Jeg er 21 år gammel og kommer ifra Bærums Verk. Jeg forflyttet meg til Ås for snart 2 år siden, da jeg begynte å studere. Jeg ønsker å bli lærer i realfag fordi jeg brenner for fagene, og fordi jeg ønsker å bidra til at flere kan mestre og like realfagene. Derfor ble jeg også mentor i Ent3r. Spesielt vil jeg jobbe med kjemi, da jeg synes kjemi er utrolig spennende og fordi jeg liker å gjøre kjemiske forsøk. Derfor vil jeg sørge for at vi gjør noen kjemiske forsøk i Ent3r iblant. På fritiden liker jeg å spille piano og fløyte i tillegg til å være ute i naturen med venner. Gleder meg til å se dere på Ent3r!

Stine Lossius

Studieretning: Sivilingeniør miljøfysikk og fornybar energi.

Mitt navn er Stine Lossius og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer fra Raufoss, en liten by på Toten. Jeg går mitt andre år på NMBU og stortrives. I tillegg til å studere er jeg veldig glad i å være aktiv og sosial. Jeg elsker alt som har med trening og idrett å gjøre.

Grunnen til at jeg ville bli en mentor i ENT3R er fordi jeg ønsker å hjelpe andre med matematikk og fysikk slik at de kan få en økt motivasjon i disse fagene.

 Ruth Olerud

Studieretning: Energi- og miljøfysikk.

Hei, jeg heter Ruth, er 22 år og kommer fra Hønefoss! Jeg begynte å studere på Ås for et år siden, så går nå 2. året på NMBU. Min studieretning innebærer mye fysikk og matte, så man kan trygt si jeg syns realfag er veldig gøy!

Når jeg har fri liker jeg å trene, være ute, reise, synge og henge med venner. Jeg valgte å bli mentor i Ent3r, for jeg vil gjerne motivere og bidra til at flere digger å drive med realfag.

 Andrea Sønsterud Jansen

Studieretning: Sivilingeniør kjemi og bioteknologi

Hei! Mitt navn er Andrea, jeg er 21 år og kommer fra Sarpsborg. Jeg er nå på mitt 3. år her på NMBU, og jeg valgte det studiet jeg går fordi jeg synes kjemi er kjempegøy! Jeg ble interessert i kjemi allerede på videregående. Der gikk jeg på en linje kalt sciencelinja og hadde realfagene R1, R2, Fysikk 1, Biologi 1 og Kjemi 1 og 2.

Jeg er ellers veldig glad i musikk og har spilt fløyte i hele 14 år. Her på Ås er jeg også med i et studentkor. Annet enn det er jeg glad i å være i aktivitet med å gå turer og trene, men noen dager liker jeg også best å kose meg i sofaen med litt godteri og en serie eller en film.

Jeg hadde lyst til å bli mentor i ENT3R, fordi jeg synes det er kjempegøy å hjelpe andre til å forstå realfag. Jeg håper jeg kan hjelpe deg til å like og forstå realfag, og så gleder jeg meg masse til se deg på ENT3R-timene!

Isak Foss Ingebrigtsen

Studieretning: Sivilingeniør Geomatikk

Hei, jeg heter Isak og kommer fra Trondheim. Jeg er 21 år gammel og er nå på mitt 2. studieår på NMBU. Jeg begynte på NMBU fordi jeg liker kart og liker å jobbe med matematikk. Når jeg gikk på videregående ble jeg veldig demotivert i de fleste fagene, men jeg klarte å få en ny giv nå etter at jeg begynte på NMBU. Derfor er det viktig for meg å prøve å være en god mentor i ent3r slik at andre ikke kommer i samme situasjon som meg og at andre kan finne gleden ved realfag slik jeg gjør nå! På fritiden så liker jeg å spille instrumenter og trene.

 Vemun Holmestrand

Kommer fra Ullensaker, 22 år gammel og studerer her på NMBU. Er på mitt fjerde studieår, og kan anbefale universitetet her i Ås. Jeg er en typisk nerd som elsker realfag. Ellers liker jeg dykking, svømming og roing.

Som Ent3r mentor kommer jeg til å hjelpe dere forstå, og forhåpentligvis, sette pris på realfagene. Det er både nyttig og utrolig spennende, iallfall når man får det til. Jeg gleder meg til å møte dere alle, og håper dere har det fint på Ent3r!

Oda Marie Veflen Olsen

Studieretning: Maskin, prosess- og produktutvikling

Jeg er 24 år og studerer maskin-, prosess- og produktutvikling her på NMBU. Fra tidligere har jeg en bachelorgrad fra USN som jeg fullførte våren 2019 før jeg startet på masteren på NMBU i høst.

Linn Kristine Larsson

Hei! Jeg heter Linn, er 22 år gammel og kommer fra Moss. Jeg studerer nå fjerde året mitt på NMBU og trives utrolig godt med det! På fritiden liker jeg å lese, trene, henge med venner og foreningen min. Jeg ble mentor fordi jeg vil motivere unge til å gjøre det bra i det realfag og hjelpe dem å få en mestringfølelse i fagene sine. Gleder meg til å se dere i ENT3R timene!

Ingrid Gjerlid

Studieretning: Energi- og miljøfysikk

Mitt namn er Ingrid Gjerlid, eg er 21 år og kjem frå Seljord, ei lita bygd i Telemark. Eg har alltid vore glad i realfag, men det var ikkje før eg begynte på NMBU at eg oppdaga kor godt eg faktisk lika det. Nå går eg andre året på NMBU, og trivast veldig godt. Eg spelar hardingfele på fritida og er veldig glad i friluftsliv. Eg blei mentor fordi eg håpar eg kan bidra med auka motivasjon for realfag. Realfag kan vere vanskeleg og tidkrevjande, men det er så mykje spennande og gøy ein kan gjere dersom ein tar seg tid til å lære!

Håkon Lunde

Studieretning: Maskin og prosessutvikling

Hei! Mitt navn er Håkon, jeg er 22 år gammel og kommer fra plankebyen Fredrikstad. Jeg studerer til å bli sivilingeniør i maskin og prosessutvikling her på NMBU. Som ingeniørstudent er jeg naturligvis interessert i realfag og ønsker å dele denne interessen med dere. Jeg har vært med ENT3R et halvt år og gleder meg til å fortsette med dette!

Brage Simonsen Sæbøe

Studieretning: Energi- og miljøfysikk

Hei, jeg heter Brage og jeg kommer fra Kirkenes i Finnmark! Jeg studerer Energi- og miljøfysikk ved NMBU fordi jeg digger fysikk og teknologi. På fritiden går jeg turer, trener og reiser. Jeg ble mentor i Ent3r fordi jeg har lyst til å vise at fysikk og matematikk er morsomt og kan brukes til utrolig mye kult. Sees på Ent3r-time!

Vetle Skaset

Hei! Mitt navn er Vetle, jeg er 21 år og kommer fra Asker. Jeg er på mitt første år på NMBU og trives veldig godt! Jeg har alltid interessert meg for fysikk og andre realfag, og alt det kule man kan bruke disse fagene til. Som mentor i Ent3r ønsker jeg å dele denne interessen og gleden, sånn at andre kan oppleve alt det spennende realfagene har å by på. Ellers liker jeg å bruke fritiden til å stå på ski og spille håndball.