Universitetet i Agder

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

Velkommen til ENT3R Agder. Vi tilbyr gratis leksehjelp og veiledning i realfagene for elever i 10.klasse og på videregående. ENT3R er for elever på alle nivå: så om du trenger hjelp for å få ståkarakter eller toppkarakter, eller om du rett og slett ønsker muligheten til å bryne deg på litt vanskeligere pensum, er du velkommen hos oss. Mentorene våre vil gjøre det de kan for å hjelpe og motivere deg, samt gi deg et innblikk i hva det vil si å være student i realfaglig utdanning.

Vi har ENT3R på UiA campus Kristiansand og campus Grimstad. Tidspunkt finner du under «Hvor og når?» i menyen til venstre. Det er et begrenset antall plasser og stor pågang. De som ikke får plass med en gang kommer på venteliste. Vi fortsetter å ta inn elever fra venteliste fortløpende gjennom året.

Meld deg på til høyre, møt opp og la oss hjelpe deg med å nå de målene du har innen realfag!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.