Universitetet i Agder

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

I forbindelse med spredningen av koronaviruset har ENT3R avlyst alle fysiske ENT3R-timer i tiden fremover. Vi skal allikevel arrangere ENT3R-timer, men dette blir over internett i et digitalt klasserom.

Klasserommet er åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 16.00-18.00. Klikk på den blå knappen for å bli med. Velkommen!

Digitalt klasserom

Digitale ENT3R-timer fungerer som vanlig ENT3R, med unntak av at timene gjennomføres i digitale klasserom i stedet for på campus. Når du klikker deg inn i klasserommet kommer du inn i et felles rom sammen med mentorer og elever. Hvis du trenger hjelp av en mentor kan du rekke opp hånda, og en av mentorene vil hjelpe deg så snart de har mulighet. Mentoren flytter deg da inn i et grupperom, og du får hjelp en-til-en. Du kan også få hjelp av mentoren uten å ha på video, men det er lettere for mentoren å gi god hjelp hvis dere begge er aktive. I grupperommet er det kun deg og mentoren din som kan høre hva dere snakker om. Mentoren har tegnebrett, og kan tegne og forklare oppgaver eller temaer du lurer på. I videoen nederst kan du se hvordan klasserommet fungerer.

Tips til de digitale ENT3R-timene

  • Bruk Google Chrome, det er den beste nettleseren for digitale ENT3R-timer
  • Bruk headset – da blir det bedre lyd og man unngår ekko, slik at det er lettest mulig for mentoren å hjelpe deg
  • Kontroller at nettleseren har tillatelse til å bruke både kameraet og mikrofonen på datamaskinen din
  • Spør om hjelp ved å rekke opp hånda i klasserommet. Mentorene er der for å hjelpe deg, men de vet ikke at du trenger hjelp hvis du ikke har rukket opp hånda.
  • Bruker du iPad? – For å kunne bruke iPad eller andre nettbrett må du installere gratis-app’en «Blackboard Collaborate»

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.