NTNU Ålesund

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

VELKOMMEN TIL ENT3R ÅLESUND!

Går du i 10.klasse eller på videregående? Er realfag dine yndlingsfag, eller syntes du kanskje de er litt utfordrende? Uansett nivå, vi er her for å hjelpe DEG!

Ent3r er et nasjonalt motiveringsprogram som arbeider med realfagstrening og det å styrke kunnskapen om og holdningene til realfag. Vårt mål i ENT3R er å gi elever motivasjon, glede og kunnskap om de spennende mulighetene en realfagsutdannelse kan gi. Ent3r Ålesund holder til på NTNU Ålesund, og vi tilbyr realfagstrening tirsdag, onsdag og torsdag mellom 16:00-18:00. Her møter elevene 2-3 faste mentorer som vil følge dem gjennom året. Hvordan timene gjennomføres er opp til elevene selv, og mentorene gjør alt for at læring og utfordringer skal gjennomføres på elevene sine premisser og ønsker.  Tilbudet er åpent for alle elever i Ålesund som går i 10. klasse eller på videregående skole.

Mentorene som møter deg i ent3r-timene er 8 teknologi- og ingeniørfagsstudenter som alle studere ved NTNU i Ålesund. Studiene vi representerer er blant annet byggingeniør, bioingeniør, dataingeniør og fornybar energi, sammen med flere andre. Lurer du på hvordan det er på de forskjellige studiene, eller hvordan det er å være student er Ent3r-timene en perfekt mulighet til å finne det ut.

Påmelding til Ent3r Ålesund: https://reg.ent3r.no/registrer/15

Vi holder til på rom A335: http://bit.ly/2HYRw9n

Hvis du ikke finner frem så send en melding til oss på facebook (ENT3R Ålesund) så kommer vi og møter deg. Det er selvfølgelig bare å sende en melding dersom det skulle være noe annet også.

Alle som ønsker og bli med er velkommen uansett nivå. Her er ingen spørsmål for dumme eller noen utfordring for stor, så her kan alle komme for å lære noe. Vi hjelper deg med å oppnå dine mål innen realfag!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.