Høgskolen i Bergen

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

ENT3R Høgskulen på Vestlandet Bergen

Høgskulen på Vestlandet Bergen har tilbud for elever som går i 10. klasse i Bergensområdet. Våre dyktige mentorer har leksehjelp og opplegg på ettermiddagene på Campus Kronstad, (Inndalsveien 28, 5063 Bergen).

Timene er fra kl. 17:00 til kl. 19:00, og vi har grupper på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. I tillegg til dette har vi en gruppe på Knarvik hver tirsdag som er fra kl. 16:00 til kl. 18:00. Dersom du går i 10. klasse og ønsker å delta i en av våre grupper, er du veldig velkommen til å melde deg på.

Vi tilbyr leksehjelp, undervisningsopplegg, spennende forsøk, informasjon om studieretninger, samt en mulighet til å møte våre mentorer som studerer ingeniørfag ved Høgskolen i Bergen. Tilbudet er for alle elever som er interesserte, uansett faglig nivå.

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.