Universitetet i Bergen

Feil sted? Velg her

Velkommen til oss!

ENT3R UiB søker nye mentorer !

Hvordan søke?

Klikk på «Bli Mentor» og følg lenken nederst på siden. Legg inn (1) motivasjonsbrev, (2) CV og (3) karakterer fra høyere utdanning samt videregående skole som pdf-fil på søknadsskjema på ent3r.no. Søknadsfristen er 13. november. Spørsmål kan rettes til prosjektledere Linnea Lunde og Erik Flølo på bergen.uib@ent3r.no.

Raskt om ENT3R

Hvor: Grupperommene i U-etasjen på Realfagbygget (Allégaten 41 på Nygårdshøyden). Kart på Google Maps, og nederst på denne siden.
Når: Klokken 16:00 til 18:00, mandag til og med torsdag. Du må melde deg på for å delta. Vi har ferie når vanlig skole har ferie.
Hva: Leksehjelp, inspirasjon, utfordringer og elevkvelder med faglig innhold fra matematikk, fysikk og kjemi for VGS elever i Bergensområdet.
Hvem: Alle mentorene som jobber i ENT3R er studenter ved UiB, som enten tar bachelorgrad eller mastergrad innenfor realfag.

For mer detaljert informasjon, se siden om ENT3R UiB.
mainpage_img

Følg oss på sosial medier

InstagramFacebook

 

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.