Hvorfor bør du være med i ENT3R?

ENT3R ved Universitetet i Bergen er et tilbud til deg som er elev ved videregående skole i Bergen, og vi er her for å hjelpe elver med å oppnå mestringsfølelse og selvtillit i realfagene.

IMG_7831

Kan fysikkens lover hjelpe deg med å lage en robust bro av fystikker?

I ENT3R mener vi selv at vi har skummet kremen av studenter ved Universitet i Bergen og funnet realfagshelter utenom det vanlige for jobben som mentorer. Disse mentorene arbeider for å undervise og lære realfag på en spennende og lærerik måte, og har høy motivasjon når det gjelder både undervisning og realfag. Disse mentorene har selv for kort tid siden vært på videregående, noe som bidrar til at de kanskje forstår og kjenner seg igjen i spørsmålene og situasjonen til elevene.

På ENT3R vil du få god kontakt med mentorene i gruppen din, og du vil få den hjelpen du føler du måtte trenge. Vi gjør også gøye eksperiment og arrangerer elevkvelder. Vi håper at du som elev får sett mer nytten av realfag, og opplever å forstå mer gjennom eksperimenter og praktiske eksempler enn læreboken din kan tilby.

nonnewtoniantentacles

Maizenna og vann lager en ikke-newtons væske. I tillegg «danser» den ganske bra hvis du setter den over en god bass.

Elever vil også få innblikk i studiehverdagen, og råd og tips om studievalg. ENT3R tilpasser seg den enkelte elevs kunnskapsnivå. De som sliter med matematikk vil få hjelp til å forstå, og de som ønsker noe mer utfordrerne vil ha muligheten til det. I tillegg vil du som elev også få nytten av ENT3R når du f.eks. skal søke jobb eller utveksling. Vi gir nemlig ut attester til alle elver som har møtt opp 70% av ukene som ENT3R arrangeres. Attesten vil være god å ha for å vise at du bryr deg om utdanningen din, og søker hjelp til å kunne mestre realfagene fra ENT3R-prosjektet.

 
Er du en elev som vil ha hjelp med lekser, bli utfordret innen matematikk, fysikk og kjemi, gjøre det bedre på skolen, lære realfag på en annerledes og spennende måte?

Ja, da er ENT3R noe for deg. Søk på plass her!