Nyheter

Nyheter


Oppstart høstsemester 2017

04/09/2017

Ent3r starter opp i uke 37 med første gruppe mandag 11. september. Det kommer som tidligere til å være grupper hver dag fra mandag til torsdag 16:00-18:00. For å delta må man melde seg på. Vi håper å se så mange som mulig av dere utover høsten!

-Erlend

Gjennomført vårsemester 2017

13/05/2017

ENT3R er nå ferdig for våren 2017. Det har vært et kjekt semester: vi har hatt 3 elevkonkurranser i matematikk der nesten 50 flinke VGS elever til sammen har vunnet kinobilletter, og vi har hatt spennende elevkvelder på både HVL og UiB. Siste ordinære ENT3R uke var uke 19. De kommende 3 ukene er det dropp-inn, deretter tar vi sommerferie. Over sommeren ansetter vi nye mentorer til høstsemesteret. Dersom du, eller noen du kjenner, er interessert i være mentor kan man lese om stillingen her. Jeg ønsker alle VGS elever lykke til med eksamen, og ønsker alle sammen en fin sommerferie.

-Tommy


Dropp-inn

13/11/2016

På slutten av hvert semester arrangerer ENT3R UiB dropp-inn. Alle VGS-elever er velkomne til å møte opp og få hjelp til lekser og øve frem mot tentamen/eksamen. Alle VGS-elever kan møte opp, enten de går på ENT3R til vanlig eller ikke. Elever kan møte opp på så mange dager de vil, samt komme og gå som de vil. Dropp-inn foregår fra 16:00 til 20:00, mandag-tirsdag i uke 47 og 48. For mer informasjon, sjekk ut vår A4 plakat eller våre flyers .

-Tommy


Gjennomført elevkveld

13/10/2016

Elevkvelden var nok en gang en suksess, med omtrent 120 deltakere. Opplegget var 3 foredrag med rimelig ulikt innhold, men som alle handlet om forskning og jobb innenfor realfagene. Foredragene handlet om fisk og miljøgifter, topologi (emne innenfor matematikk) og blodbanken. Etter dette ble det arrangert en felles konkurranse/quiz for elevene. Totalt varte opplegget i omtrent 1,5 timer før det ble servert pizza til elevene. Noen bilder fra elevkvelden har blitt lastet opp.

-Tommy


Elevkveld 4. oktober 2016

21/09/2016

ENT3R UiB har nok en gang den store gleden av å invitere til elevkveld! Det blir foredrag som handler om hvordan realfag brukes i arbeid, næringsliv og forskning. I tillegg blir det tradisjon tro servert gratis pizza til alle som møter opp. Du kan finne mer praktisk informasjon, samt påmeldingsinformasjon, på elevkveld-plakaten. Vi har også noen flyers, men disse inneholder samme informasjon som plakaten.

-Tommy


ENT3R UiB har startet for skoleåret 2016/2017!

20/09/2016

Vi er i gang med nok et spennende og lærerikt ENT3R-år. Gruppene startet i uke 37, og i utgangspunktet har vi ferie når elevene har ferie. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med våre nye elever gjennom skoleåret. Som i fjor var det flere enn 200 elever som meldte seg på. Det betyr at noen har havnet på venteliste. All erfaring tilsier at disse elevene vil få plass etter hvert. Med en gang det blir ledig plass tar vi kontakt med elever på ventelisten. PS. Elever kan melde seg på gjennom hele skoleåret.

-Tommy


Elevrekruttering har startet

30/08/2016

ENT3R UiB har startet med rekruttering av elever. Vi drar på videregående skoler i Bergensområdet og informerer elevene om ENT3R. Selv om vi har mange fine plakater, er denne plakaten laget for å gi elevene all praktisk informasjon om ENT3R. Ta gjerne en kikk! Påmelding skjer via påmeldingsskjema.

-Tommy


Oppdatering av nettsiden

23/07/2016

I løpet av de forrige dagene har jeg oppdatert hele ENT3R UiB sin nettside. Jeg har redusert antall undersider og omskrivet noe av teksten, samt forsøkt å lage en mer helhetlig opplevelse. Formålet med endringene er at elever lettere skal finne frem til nyttig informasjon om ENT3R UiB.

-Tommy


Dette er en nyhetstittel!

dd/mm/yyyy

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.