ENT3R digital

Klasserommet åpner om

...

...

Vil du ha hjelp med matteleksene?

ENT3R kan hjelpe deg med matteleksene gjennom hele året, uansett hvor du bor i landet. Leksehjelpen er gratis og finnes på 18 universitet og høgskoler i Norge. Hvis du ikke bor i nærheten av et ENT3R-sted kan du nå delta på ENT3R digital. Nå utvider vi hjelpen slik at du kan delta uansett hvilket mattefag du tar på videregående skole.

ENT3R digital er personlig leksehjelp med lyd og bilde som er åpent hver mandag og tirsdag fra klokken 16.00 – 20.00

ENT3R eksamenshjelp

Du spør om hjelp ved å trykke på den blå knappen over. Her spør vi om hvor du befinner deg slik at vi kan lede deg til ditt nærmeste ENT3R-sted, eller videre til ENT3R digital.

Trenger du en påminnelse om når leksehjelpen er åpen? Send kodeord Digital til 1930, så får du en sms hver uke.

Hvis du har problemer med å bruke klasserommet bør du forsøke Google Chrome som nettleser. Mer hjelp finner du her:

Hjelpeside

 

Når du har klikket på den blå knappen kan du rekke opp hånda når du trenger hjelp. Da får du snakke med en mentor som kan hjelpe deg med oppgaver én-til-én. Du kan også delta i gruppesamtaler med alle deltakerne. ENT3R-mentorene er unge realfagsstudenter som alle er veldig gode i matematikk. For å hjelpe deg best mulig er de utstyrt med tegnebrett slik at de kan skrive og forklare til deg på en digital tavle.

ENT3R digital er kun et tilbud til elever som ikke har en campus med ENT3R i nærheten av seg. Det aller beste er nemlig å få møte mentorene på universitetet eller høgskolen, så blir man også kjent med studiestedet og får se livet som realfagsstudent på nært hold. ENT3R-stedene tar imot elever fra ungdomsskolen og videregående skole – og gir hjelp i matematikk og realfag, uansett nivå. De som bor for langt unna campus kan delta på ENT3R digital.

Sjekk hvor nærmeste ENT3R-sted er >