ENT3R digital

Har du valgt 1T-matte og ønsker hjelp med leksene?

ENT3R kan hjelpe deg med matteleksene gjennom hele året, uansett hvor du bor i landet. Leksehjelpen er gratis og finnes på 18 universitet og høgskoler i Norge, men hvis du ikke bor i nærheten av et ENT3R-sted kan du nå delta på ENT3R digital.

ENT3R digital er et virtuelt klasserom som er åpent hver
mandag og tirsdag fra klokken 16.00 – 20.00

Trykk på den blå knappen under for å delta. Her spør vi om hvor du befinner deg slik at vi kan lede deg til ditt nærmeste ENT3R-sted, eller videre til ENT3R digital.

Jeg vil bli med på ENT3R

I det virtuelle klasserommet kan du rekke opp hånda når du trenger hjelp. Da får du snakke med en mentor som kan hjelpe deg med oppgaver én-til-én. Du kan også delta i gruppesamtaler med alle deltakerne i klasserommet. ENT3R-mentorene er unge realfagsstudenter som alle er veldig gode i matematikk. For å hjelpe deg best mulig er de utstyrt med tegnebrett slik at de kan skrive og forklare til deg på en digital tavle.

ENT3R digital er kun et tilbud til elever som ikke har en campus med ENT3R i nærheten av seg. Det aller beste er nemlig å få møte mentorene på universitetet eller høgskolen, så blir man også kjent med studiestedet og får se livet som realfagsstudent på nært hold. ENT3R-stedene tar imot elever fra ungdomsskolen og videregående skole – og gir hjelp i matematikk og realfag, uansett nivå. De som bor for langt unna campus kan delta på ENT3R digital.

Sjekk hvor nærmeste ENT3R-sted er >

PS: Hvis du har problemer med å bruke klasserommet bør du forsøke Google Chrome som nettleser. Mer hjelp finner du her:

Hjelpeside for klasserommet