Digital eksamenshjelp for 10.klasse

Hvert år gjennomfører vi eksamenshjelp for de som kommer opp i matematikk i 10.klasse. I år er eksamen 16.mai og uttrekket skjer 14.mai. Samme dag, 14.mai kl 10 åpner eksamenshjelpen her på ENT3R.no og mentorene kan hjelpe helt til kl 22 dagen før eksamen.

Eksamenshjelpen skjer gjennom et digitalt klasserom der elevene møter studenter fra ENT3R som hjelper med vanskelige oppgaver og svarer på spørsmål. Siden ENT3R startet med eksamenshjelp i 2016 har tiltaket har hatt økende respons hvert eneste år, og i 2018 hjalp ENT3R-mentorene hele 2.800 elever. Det er en firedobling fra året før. Mentorene har en digital tavle som de skriver på slik at elevene ser hvordan de går frem for å løse oppgavene. Noen elever har konkrete oppgaver de trenger hjelp til, mens andre får veiledning og hjelp i lengre økter før de fortsetter på egenhånd. Resten av året kan man få leksehjelp på ENT3R-campus eller via ENT3R digital.

Vi heier på deg. Lykke til på eksamen!

PS: du kan se mentorene løse tidligere eksamensoppgaver under siden med løsningsforslag. Der kan du få med deg smarte tips og triks hvis du føler du trenger mer forberedelse.