Elevkveld med Christine Spiten

Illustrasjon til blogg

Den andre elevkvelden for semesteret ble avholdt tirsdag 19.mars. Vi fikk besøk av Christine Spiten som er tidligere en NMBU-student. Hun fortalte om hennes spennende vei fra student til å bli gründer. Det var et veldig spennende foredrag omhandlende hvordan å se mulighetene og å velge et studie som faller innunder interessene sine, men mest av alt å tro på seg selv og sin egen idè! Christine viste bilder fra første utgave av undervannsdronen til ferdig produkt, samt filmer gjort av dronen som viste noen av de mange bruksområdene. Flere elever var delaktige under spørsmålsrunden i etterkant, noe som understrekte et vekket engasjement for å tenke nytt!

 

Etter foredraget var det konkurranser! Denne gangen var det Kahoot, tegnekonkurranse og brobygging. Tegnekonkurransen gikk ut på å at noen på laget skulle beskrive en figur kun med geometriske symboler og resten skulle tegne figuren kun etter beskrivelsene. Resultatene ble veldig bra 😉

 

Bro-konkurransen gikk ut på å bygge en bo som skulle bære et egg kun ved hjelp av en limstift, saks, teiprull og så få ark som mulig. Det var ingenting å utsette på innsatsen og lagånden! Alle broene besto også testen med glans 😀 Til slutt var det premieutdeling og pizza. Takk til alle som kom på elevkvelden! Vi i ENT3R gleder oss allerede til neste gang som blir til høsten.

  • Charlotte og Birgith, elevkveldsansvarlige ENT3R