Høgskolen i Haugesund

Feil sted? Velg her

Bli kjent med mentorteamet!

ENT3R Haugesund

Har du matteallergi? Mer redd for tall enn edderkopper kanskje? Eller kjeder du deg i mattetimene fordi det er altfor enkelt? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Velkommen til ENT3R på Høgskolen Stord/Haugesund avd. Haugesund. Våres jobb er å gjøre spesielt Haugesundsungdommen ekstremt flinke i realfag!

Vi har leksehjelp, eksperimenter og ikke minst koselig selskap! Dere er velkommen til å bruke oss for det vi er verdt i forhold til realfag, og kanskje også andre ting. Så skal vi prøve å få til noe ekstra spennende av og til. Vi opptatt av dere som syns realfag på skolen er for lett samt dere som sliter med realfag fordi det er for vanskelig. Vi er klare til å gi dere utfordringer og hjelpe dere med de utfordringene dere måtte ha.

Det er bare å møte opp onsdager kl 15.00 på HVL Haugesund!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.