Våre mentorer

Tilbake til hovedsiden

Våre Mentorer

Vebjørn Bauge

Vebjørn er en 24 år gammel maskiningeniør student fra Haugesund. Han har tidligere gått realfag på Skeisvang videregående skole. Vebjørn er ofte blid, og nesten alltid i stand til å hjelpe.


Betine Josefine Bull Johannessen

Betine er en 23 år gammel jente fra Bergen som studerer KHMS-ingeniør på siste året. Om mulig spiser hun taco syv ganger i uken, gjerne til både frokost, lunsj, middag og kvelds. I tillegg til taco, liker hun å stå på ski både på vann og land og er veldig glad i båtlivet

Miriam Berge Olsen

Miriam er 22 år og kommer fra Stavanger. Hun er utdannet prosessoperatør og studerer nå på HSH for å bli maskiningeniør. I tillegg har hun vært assistent på Skjold skole, og fikk erfare at det ligger stor glede i det å hjelpe andre! Miriam er alltid fornøyd etter å ha fått sin daglige dose med sjokolade, og tar den aller helst på toppen av et fjell.

Adam Abusharkh

Adam er en 23 år gammel haugesunder med en stor lidenskap for matte og fysikk. Selv om Adam på en god dag deler samme utseendemessige trekk som Aubrey Graham, så er han langt ifra et musikalsk talent. Istedenfor har Adam nøyet seg med å prøve å bli maskin ingeniør. Han er nå på sitt tredje år, og definerer studietiden sin på HSH som variabel.

Martin Bakk Andersen

Martin er en 20 år gammel mattenyter fra Bærum. Ble av ung alder opptatt av realfaget og har vært lenge i leksehjelp-yrke. Spiller alle instrumenter utenom tuba og tar seg et slag golf i ny og ned. uttalte i ung alder at "ostepop og rømmedressing kan nytes uten rømmedressing også"Martin kan stå på ski bedre enn de andre mentorene.

Martin er en 20 år gammel mattenyter fra Bærum. Ble av ung alder opptatt av realfaget og har lenge vært i leksehjelp-yrke. Spiller alle instrumenter utenom tuba og fele. Han er en maskin og valgte studie deretter. Uttalte i ung alder at «ostepop og rømmedressing kan nytes uten rømmedressing også». Martin kan stå på ski bedre enn de andre mentorene.