Universitetet i Oslo

Feil sted? Velg her

Tilbake til ENT3R.no

Velkommen til ENT3R UiO!

ENT3R ved Universitetet i Oslo (UiO) tilbyr gratis mattetrening for elever som går i 10. klasse og på videregående skole. ENT3R-gruppene holder til på Blindern mandag til torsdag hver uke, fra 16:15 til 18:00. Meld deg på den dagen som passer best for deg!

I ENT3R UiO er du med i en gruppe med andre fra ditt klassetrinn som ledes av to mentorer. Mentorene er realfagsstudenter ved UiO som har studert matematikk på et høyt nivå, er trygge i faget og gode formidlere.
Er du interessert i å lære matematikk fra noen som kjenner og brenner for faget?

For vårsemesteret 2020 begynner vi med timer i uke 5. Alle påmeldte som har fått plass på grupper hos oss blir kontaktet før første time av en av sine mentorer. Vi tar inn nye elever så for vi har ledig kapasitet, så meld deg på. Vi tar kontakte med deg når det blir ledig plass på en gruppe.

Meld deg på her!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.