Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Forside

Dette er en oversikt over de vanligste spørsmålene folk har om ENT3R. Om du ikke finner svar her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss!

Når og hvor er ENT3R-timene?
Vi holder timer 16:15-18:00 mandag til torsdag. Timene er i realfagsbyggene på Blindern.

Hvem kan bli med i ENT3R?
Alle elever på videregående skole, og 10. trinn på ungdomsskolen.

Koster det noe å være med?
Nei. ENT3R er helt gratis!

Er det kun leksehjelp i timene?
Vi legger opp til at elevene i en gruppe i stor grad kan bestemme hvordan de vil disponere timene. I en typisk gruppe er det mye oppgaveløsing, konkurranser, forsøk og lignende.

Hva er en mentor?
En mentor er en realfagsstudent ved UiO. Mentorene arrangerer timene for gruppen sin, kan holde demonstrasjoner,forsøk eller konkurranser, samt hjelpe elever faglig der det er behov.

Hvordan kan jeg melde meg på?
Fyll ut vårt påmeldingsskjema!

Jeg vil gjerne være på gruppe sammen med en venn, går det an?
I påmeldingsskjemaet kan du skrive inn hvem du ønsker å være på gruppe med. Vi tar hensyn til det så langt det er mulig, og i de aller fleste tilfeller går det helt fint.

Hva er en elevkveld?
Elevkvelder er arrangement der vi samler alle elevene og mentorene og gjør noe utenom det vanlige. Innholdet varierer, men vi har ofte populærvitenskaplige foredrag, aktiviteter, eksperimenter, konkurranser eller lignende. I tillegg er det servering av mat og drikke.

Jeg er student og har lyst til å bli mentor. Hva kan jeg gjøre for å bli det?
Vi ansetter nye mentorer hver vår og hver høst for de påfølgende semestrene. For tiden ansetter vi ikke nye mentorer, men du kan skrive deg på interesselisten vår her.