Høgskolen i Østfold

Feil sted? Velg her

Se mer av hva vi holder på med

Velkommen til ENT3R Østfold!

Vi tilbyr gratis realfagstrening for elever i ungdoms- og videregående skole. Møt opp ved hovedinngangen på Høgskolen i Østfold, Kråkerøy kl. 17:00-19:00 tirsdager og onsdager.

Vi har også et samarbeid med Glemmen VGS på et helt nytt prosjekt i Fredrikstad som heter mattemat. Dette opplegget er kun for videregående skoler i Fredrikstad. Her får man middag kl 16:00 og deretter leksehjelp. Møt opp på Café Hanco, mandager kl. 16:00-19:00!

I dag er over 300 elever registrert som ENT3R-elever. Studenter ved HiØs ingeniøravdeling er mentorer for elevene.

Vi håper at våre dyktige mentorer får bistått enda flere innen realfag! Spre ordet til venner og bekjente og registrer deg på www.reg.ent3r.no. Du kan også møte opp og få hjelp til registrering hos oss.

Har du spørsmål? Kontakt prosjektleder Johannes Skibeli Herrem på 406 42 196.

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.