Universitetet i Stavanger

Feil sted? Velg her

Hva er ENT3R UiS?

 ENT3R UiS sitt bilete.

Er du interessert i å jobbe hos oss fra høsten av? Registrer din søknad HER!

ENT3R UiS sitt bilete.

VELKOMMEN TIL ENT3R UIS

ENT3R er et helt gratis tilbud til alle elever fra ungdoms- og videregående skoler. Vi ønsker elevene velkommen til Universitetet i Stavanger for å få hjelp innen realfag (matte, fysikk, kjemi, osv…) av studenter som selv studerer realfag.

Mentorene/leksehjelperne vil fungere som rollemodeller for elevene ved å vise dem rundt på universitetet, fortelle om studentlivet, hjelpe til med lekser, samt fortelle om mulighetene som finnes etter videregående.

ENT3R tilbyr leksehjelp og tavleundervisning i tillegg til spennende foredrag og forsøk innen realfag. Tilbudet er selvfølelig for elever på alle nivåer, enten du har et spesielt tema du sliter med – eller om du ønsker en ekstra utfordring, vi hjelper deg videre uansett 🙂

Høres dette spennende ut er det bare å melde seg på her.
Vi har ENT3R i Kjølv Egelands hus i rom E-162 på Universitetet i Stavanger hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16:00-18:00.

PREMIEUTDELING FØR JUL

Nå nærmer vi oss virkelig juleferie her i ENT3R UiS og uke 49 (3. –  6. desember) vil bli siste mulighet til å få hjelp med lekser, heldagsprøver, eksamener, etc…

Den uken vil det også bli premieutdeling for alle de som har deltatt på ukesoppgavene dette semesteret og svart på to- eller flere oppgaver. Jo flere oppgaver du har svart på – jo større premier kan dere velge.

Vi starter opp igjen i uke 3 (14. – 17. januar) neste år.

Med det vil vi ønske alle sammen lykke til med prøver/eksamener i år 🙂

Bilderesultat for juleferie skole

 KICK-OFF 2018

I uke 38 startet vi endelig opp ENT3R igjen etter en lang og fin sommerferie. Vi slo i år alle rekorder og endte opp med hele 100 elever første dagen. Vi tilbydde gratis pizza, brus og leksehjelp til alle som tok turen og det var helt topp stemning i klasserommet! Vi ser virkelig frem til resten av semesteret sammen med dere 🙂

Det er selvfølgelig ikke for sent å være med fremover, registrer deg her om du ønsker å teste ut tilbudet vårt.
Husk at dere selv styrer showet her, det er ingenting som er bindende – dvs. dere kan komme og gå når dere ønsker på hvilke dager og tider hele året!

JULEAVSLUTNING 2017

Nå er ENT3R snart ferdig for dette semesteret, men vi er selvfølgelig tilbake etter nyttår!
Denne uken er siste kjangs til å løse ukesoppgave før det blir premieutdeling til alle som har vært med og svart neste uke! Det er dessverre neste uke som er siste uke for ENT3R 2017.
Alle som har løst kun 2 eller flere oppgaver får velge seg ut en premie! De som har klart å løse 6/8 ukesoppgaver får med seg 2 kinobilletter hver!!
Dette blir kjempegøy, bli med på semesteravslutningen vår fra mandag 4 Desember til torsdag 7 desember!
De beste premiene forsvinner først

ENT3R i SOLABLADET

I 2016 var Solabladet på besøk hos oss i ENT3R UiS. Resultatet ble en fin artikkel som kan leses pdf versjon her!

ENT3R I STAVANGER AFTENBLAD

I oktober 2013 ble ENT3R UiS intervjuet av Stavanger Aftenblad. Resultatet ble en artikkel i avisen og på nettsiden under kategorien «Jobb&Utdanning». Du kan lese hele artikkelen i pdf-versjon her!

Hva er ENT3R realfagstrening?

Gjennom ENT3R får du møte studenter som kan lære bort realfag på en annerledes måte enn vanlig undervisning. ENT3R-timene starter ofte med litt inspirasjon - oppgaver, konkurranser eller forsøk, og etterpå får elevene hjelp til lekser, eller nye oppgaver å bryne seg på. ENT3R-studentene forteller om sin studiehverdag slik at du som elev blir kjent med ulike studier og studiesteder.