FAQ

Hvor skal jeg møte opp?

Vi har ENT3R-kveldene på Universitetet i Stavanger i bygningen med navnet Kjølv Egelands hus. Busstoppet nærmest denne bygningen heter «UiS ved Kjølv Egelands hus». Vi står utenfor inngangen til bygningen (rett ved busstoppet) hver dag ca. kl. 15:50-16:10 for å vise dere veien til klasserommet. Vi har på oss turkise t-skjorter med ENT3R-logo.

Hvilke klasserom er det ENT3R bruker?

Vi har vårt klasserom i bygningen som heter Kjølv Egelands hus. Rommet heter E-162, og ligger i 1.etasje i E-bygget rett ved inngangen nærmest SiS sportssenter. Her er et kart som viser bygningene på universitetsområdet, og her er et interaktivt kart som viser hvor klasserommet ligger i Kjølv Egelands hus. Trykker du på bildet kommer du også til det interaktive kartet.

Skjermbilde 2015-08-18 kl. 16.32.47

Er det parkeringsplasser i området?

Det er flere parkeringsplasser på Universitetet i Stavanger. Du kan parkere hvor som helst der det er oppmerkede plasser (utenom der det er reservert), og det er gratis.

Hvem kommer på ENT3R?

Elever som kommer til oss kan synes matematikk er vanskelig eller de ønsker å lære mer matematikk. Elevene som kommer går i 10.klasse, på videregående (vg1, vg2 og vg3) eller tar fag som privatist.

Må jeg komme hver gang?

Vi ønsker at alle elever melder seg på ENT3R via våre hjemmesider fordi vi ønsker å ha en oversikt over antall elever i hvert klassetrinn, på hver skole osv. Det er ikke bindende påmelding, som betyr at du ikke trenger å si ifra dersom du ikke kan komme. Du kommer når det passer for deg, og dersom du ikke kan komme på din faste dag, er det mulig å komme en annen dag.

Hvilke fag kan dere hjelpe meg med?

Mentorene i ENT3R hjelper til med alle realfag. De fleste spør om hjelp til matematikk (blant annet 1P, 2P, 1T, 2T, S1, S2, R1 og R2), naturfag, kjemi 1+2 og fysikk 1+2.

Kan jeg komme til universitetet før kl. 16?

Klasserommet (E-162) som vi bruker er ofte opptatt fram til ca. kl. 16, men dersom det er ledig er det bare å bruke det før også. I tillegg finnes det flere bord og benker i gangene i 1. etasje i Kjølv Egelands hus, altså rett i nærheten av klasserommet vi bruker.

Hvilken buss kan jeg ta til universitetet?

Det går flere busser til universitetet. Her er en liste over hvilke, og trykker du på bildet kommer du til hjemmesiden til Kolumbus med enda mer informasjon.

Skjermbilde 2015-07-03 kl. 12.59.48