Info til elever

Velkommen til ENT3R UiS!

Dersom du er interessert i å komme på ENT3R er det veldig fint om du kan melde deg på her. I løpet av et par dager vil du motta en mail som forteller hvilken dag (mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag) vi ønsker at du skal komme. Mailen inneholder også mye av den samme informasjonen som står her.

Det er flere mentorer/studenter som jobber i ENT3R. Vi studerer alle sammen realfag eller ingeniørfag ved Universitetet i Stavanger. Vi hjelper til med de aller fleste realfag, selv om de fleste spør om hjelp til matematikk, naturfag, fysikk og/eller kjemi. Vi hjelper til med lekser, øving til prøver/eksamener og kan ha tavleundervisning hvis det er ønskelig. Vi er også veldig interesserte i å fortelle om universitetet vårt og hva det er vi studerer.

Nytt for i år er at vi flytter bort til Kjølv Egelands hus som er bygningen der ingeniør- og realfagstudiene hører til. Klasserommet vi bruker heter E-162 og ligger i 1.etasje i E-bygget, rett ved inngangen nærmest SiS Sportssenter. Her er et interaktivt kart som viser hvor klasserommet ligger.

En av mentorene som jobber i ENT3R vil hver dag ca. kl. 15.50-16.10 stå ved busstoppet «UiS ved Kjølv Egelands hus» for å vise veien til klasserommet. Alle mentorene har på seg en turkis t-skjorte med ENT3R-logo. Dersom du ikke finner frem er det også mulig å ringe oss.

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt! Kontaktinformasjon kan du finne her. 🙂