Dette sier elevene om ENT3R!

Dette sier elevene om ENT3R!

ENT3R har vært år en nasjonal elevundersøkelse. I undersøkelsen må elevene svare på spørsmålet «Hva er det beste og det verste med ENT3R?». Her er noen av svarene fra 2013 og 2014:


«..det verste er å komme seg til ENT3R, man er allerede veldig sliten etter skolen….men når man først er der angrer man ikke!»

«…kurset har gitt meg mer selvtillit i matematikk og det er veldig motiverende å se resultater på prøvene jeg har på skolen.»

 «Det beste er vel at det hjelper utrolig mye med lekser og sånt. Pleide aldri å gjøre mattelekser, øve til prøver og sånt utenom skolen, men nå har jeg den ene dagen der jeg gjør ekstremt mye»

«…jeg tror jeg bør bli flinkere til og jobbe med matte og spørre om hjelp, selv om jeg føler meg dum»

«Helt ærlig er det lite kritikkmuligheter; Ent3r er genialt

«…det som også er veldig bra med ENT3R er at de forklarer på en helt annen måte enn de gjør på skolen, og som det står i læreboka»

«siden vi gikk gjennom sannsynlighet på ENT3R fikk æ 4 på matte prøven, normalt får æ – 2 på matte prøva så det va veldig bra!»

«…dette er et utrolig gratis tilbud som dessverre ikke alle vet om»

«Det beste med Ent3r er at du møter andre elev du kan samarbeide og diskutere realfagene med. Det verste vet jeg ikke, har ikke noe negativt å si.»

«Det aller beste med ent3e er at jeg får god hjelp til leksene mine og får bedre gjennomgang av ulike oppgaver som vi ikke går så nøye gjennom på skolen. Det er også veldig sosialt og kjekt! Det verste med ent3e, det er ikke noe gale med ent3r egentlig :D»

«Det er veldig bra med motiverte og dyktige mentorer, det kan ikke bli bedre for meg.»

«Jeg liker matte og syntes det er veldig kjekt med Enter, en ting som kanskje hadde vært genialt er mat! Uten mat og drikke, duger helten ikke :)»

«Det beste er at det er trygt og sosialt. Det værste er at det heter ENT3R og ikke 3NT3R.»

«At mentorene spør om du trenger hjelp»

«Det verste er at jeg ikke har fått vært på alle timene»

«Kunne ha vart i 3 timer, isteden for 2 timer

«Det beste er at jeg får hjelp til mattelekser. Det verste er den lange reiseveien for meg.»

«Alt er bra med ENT3R! Det ekke noe dårlig med ENT3R. By the way så digger jeg navnet ENT3R. :)»

«beste er at man lærer masse nytt og får mer tid med venner«

«Jeg syns at det er bra at der er et gratis tilbud hvor man kan jobbe i sitt eget tempo og vanskelighetsgrad.»

«Verste: at det bare varer i to timer. Beste: at du kan komme flere ganger i uken«

«For meg fungerer det godt som det er nå. Det jeg liker veldig godt med ent3r er at jeg blir kjent med andre ungdommer og faktisk jobber med matte/naturfag i disse 2 timene vi har per uke. Hjemme blir det noen ganger vanskelig, spesielt når du ikke alltid kan spørre dine foreldre om hjelp eller dine foreldre kan ikke realfag (sånn som mine). Nå har jeg disse 2 timene hver uke der jeg jobber med de fagene jeg trenger mest hjelp med, og det gjør meg mer sikker, spesielt før prøvene for jeg har fått gode forklaringer og råd. Det gjør meg også tilfreds at jeg kan spørre mentorene i ent3r om ting som utdanning og hva jeg kan gjøre videre i livet og spørre om råd. Det beste er jo at dette er helt gratis og at alle kan bli med, så jeg er utrolig fornøyd.»

«Det beste med enter at man kan snakke med mentorene, og de er flinkere enn læreren min i matematikk.»

«Det er hyggelige og imøtekommende mentorer. De driver ikke med «fordumming» selv om oppgaven er enkel. Dette er et veldig flott initiativ til å hjelpe og inspirere elever

«Har vært på Ent3r i et år ca og det er genialt!!! Fysøren jeg vil være mentor selv!! En vakker dag<3″

«beste = pizza, verste = ikke pizza»

«Det beste med ent3r: der er flinke veiledere, og jeg får god hjelp til det eg sliter med.»