Om ENT3R UiT

Om ENT3R UiT

I ENT3R Tromsø har mentorene bred realfagskompetanse. De har et stort ønske om å hjelpe nettopp deg til å få bedre forståelse av matematikk og realfag. Vi har åtte mentorer som har tid og lyst til å møte deg på campus en gang i uka, bare for at du skal kunne lære og bli mer motivert. ENT3R er helt gratis, og vi serverer saft, kjeks og frukt til elevene.

I 2011 ble ENT3R Tromsø startet opp av Kjell Øystein Netland. Den gangen var det bare et par mentorer og vi hadde gule t-skjorter. Etter noen år har prosjektet sakte men sikkert fått fotfeste i Tromsø, og i dag er det mange flere som kjenner til oss. I dag har vi prosjektleder, nestleder og seks mentorer, og jobber for at prosjektet fortsetter den positive utviklingen vi har sett det siste året. I 2016 startet vi også opp med en fysikkgruppe. Denne ble raskt poplulær, så høsten 2018 startet vi opp en kjemigruppe.

Hos oss kan du få hjelp i matematikk på ungdomsskole- og VGS-nivå, samt fysikk og kjemi på VGS-nivå. Du kan melde deg på ved å trykke på den lilla boksen til høyre. Velkommen!