Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er en oversikt over de vanligste spørsmålene folk har om ENT3R. Om du ikke finner svar her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss her!

Når og hvor er ENT3R-timene?
Vi holder timer 16:00-18:00 mandag til torsdag. Timene er på NTNU Gløshaugen eller på NTNU Kalvskinnet.

Hvem kan bli med i ENT3R?
Alle elever på videregående skole, og 10. trinn på ungdomsskolen.

Koster det noe å være med?
Nei. ENT3R er helt gratis!

Er det kun leksehjelp i timene?
Vi legger opp til at elevene i en gruppe i stor grad kan bestemme hvordan de vil bruke timene og mentorene sine. I en typisk gruppe er det mye oppgaveløsing, krydret med gruppeoppgaver, konkurranser, forsøk eller lignende.

Hva er en mentor?
En mentor er en student ved et realfaglig eller teknologisk studie på NTNU. Mentorene arrangerer timene for gruppen sin, kan holde demonstrasjoner,forsøk eller konkurranser, samt hjelpe elever faglig der det er behov.

Hvordan kan jeg melde meg på?
Det er så enkelt som å fylle ut vårt påmeldingsskjema!

Jeg vil gjerne være på gruppe sammen med en venn, går det an?
I påmeldingsskjemaet kan du skrive inn hvem du ønsker å være på gruppe med. Vi tar hensyn til det så langt det er mulig, og i de aller fleste tilfeller går det helt fint.

Hva er en elevkveld?
Elevkvelder er arrangement der vi samler alle elevene og mentorene i Trondheim og gjør noe utenom det vanlige. Innholdet varierer, men vi har ofte populærvitenskaplige foredrag, aktiviteter, eksperimenter, konkurranser eller lignende. I tillegg er det servering av mat og drikke.  Elevkveldene holdes på Gløshuagen eller Kalvskinnet, og er gratis.

Jeg er student, og har lyst til å bli mentor. Hva kan jeg gjøre for å bli det?
Vi tar opp nye mentorer hver vår, og kommer til å annonsere dette på studiestedene når vi åpner for søknader. Inntil videre kan du skrive deg på interesselisten vår, da får du beskjed når vi åpner for søknader.